Catering i Uppsala

posted in: Okategoriserade | 0

Om du ska arrangera ett stort event eller en fest är det mycket som ska planeras och gå ihop. Det kan vara skönt att då behöva slippa tänka helt på maten och vad det ska bjudas på.

Att anlita en cateringfirma tar för många bort en stor tyngd från deras axlar och man kan istället lägga fokus på musik, dekorationer eller kanske underhållning! Oavsett vilken typ av fest du planerar är catering alltid det bästa valet om det ska serveras mat!

Varför Triller?
Hos Ttrillermat.se/catering/ kan du få hjälp med allt du kan tänkas behöva. Triller jobbar med många närproducerade råvaror och erbjuder allt från fikabröd till mat inför ett stort bröllop med många gäster.

Även om catering utgör den största delen av företagets verksamhet går det även bra att beställa tårtor (bakas på beställning) eller besöka deras bageriet för det där lite extra speciella brödet att ha till frukost.

Beställ online eller besök butiken
Festen närmar sig och du har ingen aning om vad för mat du ska bjuda på, eller hur du för en sekund ska hinna få iordning mer än baugetter och ost. Hos Triller Bageri i Uppsala kan du få snabb service och fantastiska mat- eller bakverk som kommer ta gästerna med storm.

Besök hemsidan eller kom förbi butiken om du har vägarna förbi. Det blir garanterat en oförglömlig mat/bröd upplevelse.